Tack

Foto: Carl Legelius 

Nu är insamlingen vi startade i början av sommaren till minne av pappa, avslutad. Hela 6300 kronor har det blivit och vi i familjen är otroligt tacksamma över att ni varit så fina och bidragit med så mycket.

Under sommaren publicerades notiser om pappas bortgång i två av de tidningar han en gång var chefredaktör för. Här hittar ni den i tidningen Klassiker, av Carl Legelius som även tagit den fina bilden ovanför, och här i tidningen Automobil, skriven av Bosse "Bildoktorn" Andersson (en mycket fin och målande text om pappa).

På återseende
Hälsningar Cecilia, Louise & Anne

3 kommentarer:

 1. Jag är Maskinen.
  och Gud med sina stora lysande
  och oljiga fingrar
  plockar isär mig. Bit för bit.
  Tvättar varje skruv och mutter.
  Lägger de alla på ett vitt lakan. Ida Linde


  SvaraRadera
 2. Jag har inte varit inne här på nästan 6 månader. Sist jag hade mailkontakt med Kjell var i januari, precis innan jag förlorade min pappa. Saknaden och sorgen efter honom har varit för stor och jag har distansierat mig från allt vad cancer heter. Tills idag. Jag blev oerhört ledsen över att läsa att Kjell förlorat kampen mot cancern och jag vill på detta sätt visa min sympati för det ni går igenom och tacka Kjell för det stöd han gav mig. TACK

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående.
  Min flick0vän dog i cancer och Kjell hjälpte oss mycket. Susanna var som Kjell katolik och han tipsade oss bla om befrielsebön för att Susanna skulle få styrka.

  Kjell gjorde skillnad. Han var ett stort stöd

  SvaraRadera